Hem & Trädgård

Smarta prylar för hemmet

Här hittar du smarta och innovativa produkter för hemmet och trädgården. Tycker du om att ha det organiserat i ditt hem så har du hamnat helt rätt. Se vår handplockade urval av skohyllor, kryddställ, hängande förvaring, fläktar, lampor, nattlampor, hopfällbara sängbord och mycket mer.

Våra produkter är smarta och sparar dig både tid och pengar samtidigt som de förgyller din vardag. Här hittar du även de perfekta presenterna att ge bort inom kategorin Hem & TrädgårdVi garanterar att ni blir nöjda!

Kameramugg

Slutsåld

Campingdusch 15 L

Slutsåld

Luddborste 4 in 1

Slutsåld

Mygglampa KL-900

Slutsåld

Smarta prylar för hemmet 

Är du på jakt efter smarta prylar och saker till hemmet? Då har du kommit helt rätt. 
Prylster väljer bara ut produkter till sortimentet som är så pass smarta att de förenklar din vardag. De kan spara dig tid och pengar samt underlätta livsstilen och samtidigt också förgylla ditt liv. 
Genom att handla smarta saker för hemmet som hjälper dig att organisera, belysa, bli av med insekter, förvara - kommer hemmet att kännas mer fräscht och städat. 

Tycker du att vi saknar något i Hem & Trädgård?

Kontakta oss gärna här och berätta vad du vill att vi ska sälja. Vi arbetar ständigt med att expandera vårt sortiment med smarta och innovativa produkter för hemmet. Vårt mål är att göra våra kunders liv smidigare och bättre genom att tillhandahålla produkter som sparar er tid. Detta för att ni ska kunna få mer tid över till annat som är viktigare.